2 0 Directia 5 – Povestea Noastra

admin
Read Time:50 Second

Turneul Narional Directia 5 -“POVESTEA NOASTRĂ – 30 de ani”.

Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: “POVESTEA NOASTRĂ”.
În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5.

Direcția 5 este o trupă din România care a luat ființă în anul 1991.

Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental.

Trupa a fost formată în 1991 de Marian Ionescu (chitară bass, pian, compozitor), Dragoș Bădoi (voce), Cătălin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Răzvan Mirică (chitară, voce), Vlaicu Giurgea (chitară).

1 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sickotoy si Ilkay Sencan lanseaza „Dum Dum”

Sickotoy (Alex Cotoi) și producătorul din Turcia, Ilkay Sencan, lansează clipul piesei „Dum Dum”, cu elemente de cyber punk și un sound ritmat.  După succesul pieselor „Addicted” feat. Minelli și „You don’t love me” feat. Roxen, Sickotoy revine cu o nouă piesă catchy, cu vizual SF: „Melodia te poartă prin […]

Subscribe US Now